Sou aquí:   
Inici > Tràmits > Suggeriments i queixes > Comunicar un suggeriment o una queixa (de forma anònima)

Dades d'identificació de la persona interessada


Cognoms i nom o raó social:

Dades de contacte


Correu electrònic:

Objecte del suggeriment o queixa


Assumpte: *
Detall: *

Documentació aportada


Número total de fitxers: 0
Tamany total: 0 KB

Protecció de dades de caràcter personal


Les dades de caràcter personal que ens faciliteu en aquesta sol·licitud s’inclouran en el fitxer informatitzat del registre de documents i seran utilitzades per procedir a la gestió adequada dels tràmits que se’n derivin.

 

Aquestes dades i/o els documents i, les que ens siguin facilitades durant la seva tramitació, també poden ser incorporades en altres fitxers informatitzats i/o documentals. En aquest cas, l’Ajuntament us n’informarà en el moment de respondre la vostra sol·licitud, durant la tramitació del procediment, o quan es produeixi la seva inclusió.

 

Així mateix, ens garantiu que teniu legitimació per facilitar a l’Ajuntament les dades que consten en el document, d’acord amb el que preveu la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal.

 

En qualsevol cas, podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant una comunicació escrita, adjuntant fotocòpia del DNI, dirigida a Ajuntament de Vilablareix, Alcaldia Presidència, c. PERELLÓ, 120 - 17180 Vilablareix.